Aerdenhout - De politie zoekt getuigen van een aanrijding op de Zandvoortselaan.

Rond 23.00 uur reed het slachtoffer weg uit Zandvoort in de richting van Heemstede toen hij stuitte op enkele herten op de weg. Het slachtoffer kon niet doorrijden door de herten en moest wachten tot deze waren doorgelopen. Achter hem kwam een auto aanrijden die blijkbaar geïrriteerd werd dat het slachtoffer was gestopt voor de herten. Met hoge snelheid en luid toeterend wist de dader om het slachtoffer heen te rijden.
Bij het tankstation op de Dr. C. A.  Gerkestraat kwam het slachtoffer de asociale bestuurder opnieuw tegen. Ook dit maal vertoonde de bestuurder agressief en asociaal rijgedrag.
Op de Zandvoortselaan ter hoogte van de Westerduinweg reed de asociale bestuurder opnieuw achter het slachtoffer. Dit deed hij al luid toeterend, bumper klevend en seinen met groot licht. Het slachtoffer had er genoeg van en stapte de auto uit om te vragen wat het probleem was. Op dat moment reed de dader met piepende banden in op het slachtoffer. Het slachtoffer kwam op de motorkap van de auto terecht en rolde vervolgens over de auto en kwam op de grond terecht. De auto reed door en verdween in de richting van de kruising Vondellaan met Borgerweg in Aerdenhout. Het slachtoffer is nagekeken door ambulancepersoneel. Hij heeft enkele bulten en schaafwonden overgehouden aan de aanrijdig.

De dader reed in een rode Volvo, type sedan, en had 1 à 2 inzittenden in de auto. Hij heeft zeer gevaarlijk, asociaal en opvallend rijgedrag vertoond vanaf Zandvoort tot aan Aerdenhout.
Mogelijk heeft iemand dit gezien? Graag komen wij met deze mensen in contact via 0900-8844.
2017060509