ZANDVOORT - Zondag 14 augustus rond 03.30 uur heeft er in de Haltestraat in Zandvoort een vechtpartij plaatsgevonden. Er zou een groep personen bij de vechtpartij betrokken zijn geweest. De politie kon drie mensen staande houden en er is nog een persoon aangehouden die mogelijk betrokken was. Omdat niet duidelijk is wat er precies gebeurd is en wie hier bij betrokken zijn geweest, spreekt de recherche graag met getuigen.


Rond 03.30 uur kwam de melding binnen dat er in de Haltestraat een vechtpartij gaande zou zijn tussen zeker twintig personen. Agenten snelden zich naar de locatie. Er was geen vechtpartij meer aan de gang. Wel troffen zij meerdere personen in de omgeving aan die met versnelde pas de Haltestraat verlieten. Het slachtoffer, een 35-jarige man uit de gemeente Zandvoort, is per ambulance met voor de politie nog onbekend gebleven letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigen gezocht

De recherche probeert nu te achterhalen wat er zich in de Haltestraat heeft afgespeeld en wie hier iets mee te maken hebben gehad. Hulp van getuigen, omwonenden of betrokkenen is daarbij belangrijk.

Kunt u de recherche verder helpen en/of wilt u in contact komen met de politie? Heeft u meer informatie over deze vechtpartij of beschikt u over beelden die bijvoorbeeld gemaakt zijn via een beveiligingscamera of een videodeurbel? Geef dan uw informatie alstublieft door via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kunt u informatie doorgeven via onderstaand tipformulier. Hier kunt eventueel ook beeldmateriaal uploaden. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2022166033