Zandvoort - De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een geweldsincident op het Gasthuisplein, ter hoogte van het Circus nabij de kapperszaak.

In de nacht van zaterdag op zondag werd rond 00:20 uur bij de politie gemeld dat er een Zandvoorter gewond was geraakt en was gestoken met een steekvoorwerp. De gewonde Zandvoorter was vanaf het Gasthuisplein naar het Dorpsplein gelopen, waarna omstanders de politie alarmeerden.

De hulpverleningsdiensten zijn ter plaatse gegaan en de politie trof een gewonde 19-jarige Zandvoorter aan. De gewonde Zandvoorter werd direct naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Hij bleek een steekwond in zijn nek te hebben opgelopen, maar verkeerde niet in levensgevaar.

De politie is op zoek gegaan naar de dader. Zij wisten een 26-jarige Zandvoorter op te sporen en aan te houden in Zandvoort. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en is ingesloten.

Getuigenoproep

De recherche onderzoekt de toedracht van het incident en is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van het steekincident op het Gasthuisplein. Ook mensen die getuige zijn geweest van een eerder conflict, mogelijk rond middernacht, dat zich in de omgeving van het Gasthuisplein zou hebben afgespeeld, worden vriendelijk verzocht zich te melden.

Heeft u iets gezien of andere informatie die de recherche kan helpen bij het onderzoek naar dit geweldsincident? Meld het dan s.v.p. bij de districtsrecherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844. Melding doen via internet kan ook via het contactformulier - https://www.politie.nl/contact/contactformulier.html

Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

 

2017142066