Zandvoort - De politie zoekt getuigen van een verkeersconflict dinsdagochtend rond 11.00 uur op de Boulevard Barnaart tussen het tankstation en de kop van de Zeeweg.

Halverwege de Boulevard Barnaart vonden vandaag wegwerkzaamheden plaats waarbij enig geduld werd gevraagd van de weggebruikers. De bestuurder van een grote grijze pick – up van het merk Dodge, type Ram, had dit geduld niet en kwam in conflict met de verkeersregelaar. Toen de verkeersregelaar hem het teken 'weg vrij' gaf reed de bestuurder in op de verkeersregelaar. Deze wist op tijd weg te springen en beschadigde hierbij de spiegel van de auto. De bestuurder en zijn bijrijder stapten vervolgens uit om verhaal te halen. De bijrijder had inmiddels een moker uit de auto gepakt en bedreigde de verkeersregelaar. Deze is er rennend vandoor gegaan.
De politie kreeg de melding en besloot een zoekslag te maken. De verdachten, een 49-jarige Haarlemmer en een 52-jarige man uit Ter Aar,  werden aangetroffen bij een woning in de Meester Troelstrastraat. Zij zijn daar aangehouden en vervolgens ingesloten.

De politie komt graag in contact met mensen die getuigen zijn geweest van dit incident. Heeft u iets gezien? Bel dan gelijk met 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.
2017052642