Op dinsdag 27 november lopen twee mannen het NH Hotel aan de Burgemeester van Alphenstraat in Zandvoort binnen. Terwijl de ene rustig in de lobby blijft zitten, weet de ander ongezien bij de kassa van het restaurant te komen.

De man doet een greep uit de kassa en gaat daarna terug naar zijn handlanger in de lobby. Even later gaat hij nog een keer naar dezelfde kassa en haalt er nog meer geld uit. Daarna vertrekken de daders samen.

De volgende dag, op de vroege ochtend van maandag 28 november, is het duo terug. Ze leiden de nachtportier af door hem te bellen met een smoes over geluidsoverlast op een andere verdieping. Terwijl de portier poolshoogte gaat nemen, steelt het tweetal het geld dat de nachtportier aan het tellen was. Eenmaal buiten voegt een derde dader zich bij hen.

In de week daarna, op donderdag 1 en dinsdag 6 december, slaat hetzelfde duo toe in een winkel en in een hotel in Brabant. 

 

Wie herkent dit tweetal aan de hand van de beelden? Er kan contact worden opgenomen met de politie op de bekende nummers.