Op zondag 1 januari is een 23-jarige man uit Zandvoort het slachtoffer geworden van een mishandeling. Dit gebeurt rond 02.25 uur in een horecagelegenheid aan de Haltestraat in Zandvoort.

Een onbekende man slaat het slachtoffer meerdere malen waardoor hij op de grond valt. Een medewerker van de horecagelegenheid pakt de man vervolgens van achteren vast. De man draait zich om en wil daarna, naar het lijkt, de medewerker slaan. Omdat de man ziet dat hij tegenover een medewerker staat, slaat hij deze waarschijnlijk niet. 
De man wil vervolgens weer richting het slachtoffer lopen die nog steeds op de grond ligt maar wordt tegen gehouden door een portier. Toch lukt het de man om het slachtoffer nogmaals te slaan. Uiteindelijk weet de portier de man naar buiten te werken en is hij met een andere man in onbekende richting vertrokken. 
Het slachtoffer heeft behoorlijk letsel opgelopen. De Zandvoorter heeft kneuzingen aan zijn borst en duim en heeft meerdere builen op zijn hoofd en gezicht aan overgehouden.
Op camerabeelden is de man duidelijk te zien bij de uitgang van de horecagelegenheid. Het is een kale man van ongeveer 1,85 meter lang met een fors postuur.

Herkent u de man op de beelden? Neem dan contact op met de politie op de bekende nummers.