ZANDVOORT - Op 1 oktober vieren wij de Dag van de Ouderen, een dag om onze waardering te tonen aan de ouderen in Zandvoort. Dit jaar trakteert Pluspunt op gratis theaterkaartjes! Inwoners vanaf 80 jaar kunnen bij Pluspunt een kaartje komen halen. Er zijn 50 kaartjes weg te geven, ter waarde van € 10,-. Dus kom snel, want op is op!

De theatershow, Zandvoort Souvenirs Revue Spectacle, vindt plaats op zondag 1 oktober om 15.00 in theater de Krocht. Het belooft een feestelijke show te worden met zang, dans, operette, variété en een live orkest. Vele bekende en onbekende Zandvoorters doen mee aan dit spektakel.

Pluspunt heeft hart voor de senioren in Zandvoort. Zij vindt het belangrijk dat ook ouderen meedoen aan de samenleving en plezier kunnen beleven aan samenzijn met anderen en leuke activiteiten. Daarbij biedt Pluspunt ondersteuning aan senioren die dit nodig hebben. Wilt u graag anderen ontmoeten? Of heeft u een vraag voor de sociaal werker ouderen? Neemt u gerust contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die Pluspunt te bieden heeft.

Bent u 80-plusser? Dan kunt u het gratis toegangsbewijs voor de theatershow ophalen bij de balie van Pluspunt, Flemingstraat 55, 0235740330. Graag tot ziens, Pluspunt wenst u alvast veel plezier en een gezellige middag op de Dag van de Ouderen!