ZANDVOORT - Dit jaar heeft de Wensboom van Pluspunt weer veel wensen opgeleverd waarvan er vijf uitgekozen zijn om in vervulling te laten gaan.

De jury koos voor: een mantelzorgster voor 3 personen die in het zonnetje gezet gaat worden, twee keer een leuke dag voor vluchtelingengezinnen, een gezamenlijk uitje voor scootmobielers en het regelen van een ontmoeting met de vloggers Milan en Enzo Knol in combinatie met het in gebruik nemen van nieuwe voetbaldoeltjes bij de flat De Distel. Een speciale wens kwam van Pluspunt vrijwilliger Bas; hij wilde graag een VW GTI. Nou, dat werd geregeld! Alleen werd het een Dinky Toy, wat natuurlijk de nodige hilariteit opleverde bij de uitreiking ervan.

Hiernaast zijn er nog enkele wensen waarbij de Gemeente een handje gaat helpen en ook een lekker luchtje voor een lieve dochter is inmiddels al geregeld.

De vervulling van de wens voor een dagje uit voor een vluchtelingengezin was zaterdag 18 november: een moeder, dochter en nichtje werden getrakteerd op een beauty-dag bij de Zandvoortse vestiging van ICI Paris. Zij kregen make up en nagellak aangemeten. Het werd een groot succes. Aansluitend is er een heerlijke lunch genuttigd bij Rabbel. Graag bedanken we iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt: het was een geslaagde dag!


De overige wensen komen zeker nog aan bod.

De wensboom van Pluspunt krijgt volgend jaar een vervolg.