ZANDVOORT - Afgelopen week was de collecteweek voor de ziekte van Huntington in Zandvoort. Manon Bruntink, die zelf deze ziekte heeft en in het voorjaar hiervoor al meedeed aan de Circuitrun, heeft zich ook voor deze collecte weer enorm ingezet.

Bij heel wat voordeuren heeft zij aangebeld en heeft zij warm respons gekregen; eentje echter stak er met kop en schouders bovenuit: de Ruilwinkel van Sinkel! Zij verrasten Manon afgelopen zaterdag met een cheque van maar liefst 300 euro! De Ruilwinkel is een stichting die haar opbrengst volledig doneert aan goede doelen in en om Zandvoort. Initiatiefneemster Mona Meier vertelt: “ We kennen Manon uit de buurt en weten van haar situatie, dat zij zich hiervoor zo inzet bewonderen wij enorm, we willen haar daarom graag steunen. Er is nog veel geld nodig voor onderzoek en we dragen dan ook graag een steentje bij.”

Manon was blij verrast en kon het bijna niet geloven: “300 euro wat super, ik ben zo blij!”

Wilt u Manon steunen maar heeft u de collecte gemist? Geen nood, ga gewoon even naar de website van Campagneteam Huntington en doe een donatie: http://campagneteamhuntington.nl/doneer

Alvast bedankt! De Ruilwinkel van Sinkel kunt u tot het eind van het jaar vinden in Jupiter Plaza, daarna gaan zij verder op de Grote Krocht 22 waar zij inmiddels ook al geopend zijn van woensdag t/m zondag, woensdagen van 10-16 uur, donderdag en zondag van 12-16 uur en vrijdag en zaterdag van 11-16 uur. Kom langs en steun de diverse goede doelen.