ZANDVOORT - Wat gaan we doen op woensdagmiddag? Naar het voorleesuurtje Broodje Bieb! Broodje Bieb wordt woensdag 24 april in een ander jasje gestoken. Er zal een heuse voorstelling zijn! Kom met je kind gezellig luisteren naar dit mooie verhaal en eet daarbij gelijk een lekker broodje en een stukje fruit. Neem daarna een flinke stapel boeken mee naar huis. Kinderen van 4 tot en met 6 jaar zijn van 12:15 – 13:00 uur van harte welkom in de Bibliotheek Zandvoort aan het Louis Davidscarré 1. De toegang is gratis, maar bestel wel een kaartje voor jou en je kind via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Vertelvoorstelling door Lilaluna
Elke zondag gaat Koningin Isabella gezellig picknicken in het bos. Maar oh, oh, oh, ze ruimt nooit haar afval op. Overal liggen zakjes en bakjes en papiertjes. Op een dag hebben de dieren uit het bos er schoon genoeg van. Ze bedenken een geweldig plan om de Koningin te leren haar troep op te ruimen! Zal het helpen?

Over Lilaluna
Lilaluna is het alter ego van Marieke Reehoorn.
Zij schrijft en vertelt al meer dan 15 jaar mooie, spannende en grappige verhalen voor en aan kinderen. De voorstellingen van Lilaluna zijn interactief. De kinderen worden uitgedaagd om hun fantasie te gebruiken.

Woensdag 24 april | 12:15 – 13:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Zandvoort, Louis Davidscarré 1 in Zandvoort