ZANDVOORT - Vanaf 6 september opent ONAIR-Dance haar deuren in Pluspunt in Zandvoort Nieuw Noord. Na 3 jaar in theater De Krocht gezeten te hebben is het tijd voor een nieuwe stap.

Pluspunt bood meer mogelijkheden voor de dansschool, hierdoor kan de kwaliteit verbeteren en kunnen er meer lessen ingepland worden. Ook zijn wij nieuwe samenwerkingen aangegaan en gaat er dit nieuwe seizoen hoop veranderen.

De dansschool die zich afgelopen seizoenen alleen nog maar op ballet concentreerde, gaat zich ook richten op anderen dansvormen o.a. jazzballet, modern streetdance, boys only, kinderyoga en wordt er een Dj cursus verzorgd. Op 6 september zal de officiële opening plaatsvinden vanaf 14.00 uur. De officiële opening is om 14.15 uur. Vanaf 14.45 uur een optreden van clown Betsy. Om 15.15 uur geeft Anita Daane een gratis workshop dans. Ook zal er een hapje en drankje geserveerd worden. Iedereen is van harte welkom op deze opening. Meer informatie over ONAIR-Dance kunt u vinden op www.onair-dance.nl.