ZANDVOORT - Het project “Langer Zelfstandig Wonen” is op zoek naar handige klussers m/v voor het uitvoeren van klusjes in en rond het huis zoals het plaatsen van een steun in het toilet het ophangen van een brandmelder of douchestoel.

Het gaat om simpele aanpassingen die het wonen voor ouderen of chronisch zieken makkelijker en veiliger maken. De klussen duren gemiddeld niet langer dan een paar uur en zijn niet te zwaar, te gevaarlijk of te ingewikkeld. Als klusser zoekt u samen met de cliënt naar de beste oplossing en waar nodig helpt u bij de aanschaf van materialen.

De klusaanvragen komen binnen via het Sociaal Wijkteam of de sociaal werker ouderen. Samen zoekt u de beste oplossing om de cliënt langer zelfstandig te laten wonen.

Wij vragen van de klussers dat ze zorgvuldig kunnen werken en affiniteit hebben met ouderen/chronisch zieken; dat zij passende oplossingen kunnen vinden en de inschatting kunnen maken of er een professioneel bedrijf bij moet komen. De privacy van de cliënt staat ten alle tijden voorop en voor de klusser wordt een VOG aangevraagd. U krijgt een legitimatie pasje van Pluspunt zodat u herkenbaar bent als vrijwilliger.
Bent u de klusser die wij zoeken? Meld u dan aan bij Hans Ruurda, h.ruurda@pluspuntzandvoort.nl of bel even met 023-5740330.