ZANDVOORT - Onder het mom van ‘je bent nooit te oud om te leren’ organiseert Pluspunt een kookcursus voor mannen vanaf 60 jaar.

Dus heren, dit is uw kans om een smakelijke en gezonde maaltijd te leren bereiden voor uzelf, uw familie of vrienden. Gezamenlijk boodschappen doen, koken en de maaltijd nuttigen, is niet alleen nuttig en leerzaam, het is ook heel gezellig en u ontmoet nieuwe mensen.

Onder leiding van een professionele kok leert u in zes lessen om een aantal (eenvoudige) gerechten te bereiden. Vooraf gaat u gezamenlijk inkopen doen in de naastgelegen supermarkt. Voor het koken zelf is de keuken van Pluspunt beschikbaar en het spreekt voor zich dat u daarna gezamenlijk geniet van het diner dat u met elkaar hebt bereid.

Deze cursus biedt u de kans om anderen te ontmoeten en meer kennis te krijgen over koken en bakken. Bent u geïnteresseerd? Schrijf u dan snel in. De cursus vindt plaats op dinsdag van 16:00 tot 19:00 uur bij Pluspunt, Flemingstraat 55. De kosten bedragen € 60,- dit is inclusief de maaltijd, één drankje en een kopje koffie of thee na. Bij voldoende aanmeldingen gaat de kookcursus van start op 24 april.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u terecht bij Pluspunt, Astrid Zoetmulder, tel. 023-5719393 of mail a.zoetmulder@pluspuntzandvoort.nl