ZANDVOORT - Afgelopen week is Pluspunt met 16 kinderen en 6 begeleiders op kinderkamp geweest. Ze zijn maandag 28 augustus met de bus naar Vierhouten gereden en hebben daar 5 schitterende dagen gehad.

Elke dag was het programma gevuld met sportieve en creatieve activiteiten. Er waren fietsen gehuurd, waarmee ze naar o.a. de Zandeplas en het Veluwe meer gefietst zijn. Hier hebben de kinderen gezwommen en veel plezier beleefd.

Ook was er een circus met goochelaar ingehuurd. De kinderen maakten een eigen goocheldoos en leerden verschillende goochel trucs. Daarna mochten ze in de arena verschillende circus nummers proberen. Zo konden ze bijvoorbeeld op een éénwieler leren fietsen, lopen op een bal of koordansen, schoteltjes op een stokje laten draaien en diabolo-en. Dit was voor veel kinderen bijzondere belevenis.

Donderdagochtend kwam Christopher Manuputty (de Buurt Sport Coach uit Zandvoort) twee leuke spelen in het bos doen. Veel kinderen kende Christopher van zijn activiteiten in de buurt en zij deden enthousiast mee met o.a. levend stratego.

Donderdagavond werd de laatste avond afgesloten met een bonte avond, een disco en natuurlijk marshmallows warmen boven het kampvuur.

Vrijdag 1 september rond 15 uur was iedereen weer terug in Zandvoort. Het is was een TOP week!!

Vrijwilligers Daphne van de Mije, Julia Holkamp, Celvin Keur en Kimberly de Wit ontzettend bedankt voor jullie hulp!


Sponsoren bedankt voor jullie donatie, zonder jullie zou dit jaarlijkse kamp niet doorgegaan zijn