NOORD-HOLLAND - Ga jij alle dagen zingend door het leven, en lijkt het je leuk om te leren hoe je jouw gedachten omzet in een songtekst of lied? Of dans jij liever de benen uit je lijf? En lijkt het je tof om te leren hoe je je lichaam kunt gebruiken om vorm te geven aan het thema vrijheid?

In dat geval ben je uitgenodigd voor de VrijPlaats op zaterdag 18 februari in Museum Kranenburgh in Bergen Noord-Holland. Een dag vol workshops waarbij je aan de slag gaat met de vraag: ‘Wat is de taal van vrijheid’. Waarbij je wordt uitgedaagd om verhalen over vrijheid door te vertellen via dans, beeldende kunst, zang of in jouw eigen, nieuwe taal. Als je deelneemt aan de VrijPlaats werk je toe naar een presentatie op één van de Bevrijdingsfestivals in Noord-Holland. Hoe tof is dat!

In de aanloop naar Bevrijdingsdag 5 mei worden in opdracht van de provincie Noord-Holland op 3 bijzondere plekken in de provincie VrijPlaatsen georganiseerd. De eerste was in januari in Beverwijk, die van februari is in Bergen Noord-Holland en de derde is op 18 maart in Hilversum.

Meedoen is mogelijk voor iedereen tussen de 13 en 23 jaar en is gratis. Er is in Bergen NH plaats voor 25 deelnemers, dus geef je snel op door een mailtje te sturen naar info@burozorro.nl.