ZANDVOORT - Pluspunt organiseert activiteiten en diensten voor jong en oud, zoals cursussen, workshops, jeugdhonk, kinderdisco, hulp- en dienstverlening en ontmoeting. Dit kan dankzij onze vrijwilligers.

Pluspunt kan bouwen op een grote schare trouwe vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten en is daar natuurlijk ontzettend trots op.

Jaarlijks worden de vrijwilligers die zich geruime tijd hebben ingezet voor Pluspunt, vlak voor Koningsdag onderscheiden en beloond voor hun belangeloze en tomeloze inzet. Op vrijdagmiddag 20 april om +/- 14.45 uur vindt de traditionele Pluspunt-Lintjesregen plaats. De ‘Kroonjaarvrijwilligers’ worden op deze dag in het zonnetje gezet door Pluspunt en de Gemeente Zandvoort. Zij zijn al 5,10,15 en 20 jaar vrijwilliger.

Uiteraard is Pluspunt altijd op zoek naar extra versterking dus lijkt het u ook leuk om vrijwilliger te worden: kom dan gewoon eens binnenlopen en meld u aan bij vrijwilligerscoördinator Yolande Gooszen. Natuurlijk kunt u haar ook mailen: Y.Gooszen@pluspuntzandvoort.nl

U bent van harte welkom.