ZANDVOORT - Vanaf maandag 9 april is er weer nieuwe kunst te bewonderen in de ontvangstruimte van Pluspunt, Flemingstraat 55 in Zandvoort Noord.

Kunstenares Monique van Hoorn vertelt graag zelf over haar werk: “Omdat ik graag creatief bezig ben, ben ik in 2012 begonnen met schilderen. Ik vind het heerlijk om in mijn vrije uurtjes met mijn schilderskwast bezig te zijn. Lekker een muziekje aan en schilderen maar. Ik ben autodidact en schilder vanuit mijn gevoel. Ik wil niet nadenken over theoretische technieken maar zoek graag zelf uit hoe bepaalde effecten zich uitwerken op het doek. Meestal maak ik realistische schilderijen met acryl verf. Vaak zijn dit zeegezichten of bloemen. Maar ook heb ik dieren, portretten en abstracte schilderijen gemaakt of experimenteer ik met media en andere materialen in mijn schilderijen om zo mijn grenzen te verleggen en mij verder te ontwikkelen. Mijn schilderijen kenmerken zich door het gebruik van heldere kleuren en mooie kleurovergangen.”

Tijdens de expositie in Pluspunt ziet u een verzameling van vooral haar kleinere werken. Op haar website vind u al haar schilderijen, neem gerust eens een kijkje: www.schilderijenvanvanhoorn.exto.nl

Wilt u zelf een keer exposeren bij Pluspunt? Dat kan! Neem daarvoor contact op met Yolande Gooszen: Y.Gooszen@pluspuntzandvoort.nl of bel haar op 023-5740330.