ZANDVOORT - Zoals bekend heeft de Wensboom van Pluspunt dit jaar vijf wensen opgeleverd die uitgekozen zijn om in vervulling te laten gaan.

Eén van de wensen die de jury koos was de wens voor een leuke dag voor een vluchtelingengezin. En 28 december was het dan zover: het Syrische gezin Sheikh Khalil werd door Gusta Zonneveld van Center Parcs, ontvangen voor een heerlijke vakantiedag! Vader, moeder en kinderen Barvahif en Ibrahim, kregen bij binnenkomst een welkomstkoffertje, vervolgens een ontbijtbuffet op een speciaal voor hen gedekte tafel, ze mochten zwemmen met het hele gezin, brachten een bezoek aan de kinderboerderij en gingen daarna bowlen; alles onder genot van een hapje en drankje. De dag werd afgesloten met een diner in het café op de Market Dome en bij het afscheid kregen de kinderen nog een Goodie-bag mee. Veel dank gaat dan ook uit naar Center Parcs voor de medewerking aan deze geslaagde dag, iedereen heeft enorm genoten!

Heel leuk is het om te kunnen melden dat vader Mohammad sinds kort zelfs voor Center Parcs aan het werk is en moeder Heven heel actief is als vrijwilliger in Pluspunt.
De overgebleven wensen komen zeker ook nog aan bod, we houden u op de hoogte. De wensboom van Pluspunt krijgt in 2018 zeker een vervolg, wij zien uw wensen dan weer graag tegemoet.