ZANDVOORT - In het kader van de aankomende Nationale Ouderendag heeft de Taoïstische Tai Chi vereniging afgelopen donderdag, in de Week tegen de Eenzaamheid, een zogenaamde “Potluck” High Tea tijdens OOK Samen georganiseerd.

Deelname was gratis maar er werd wel gevraagd om iets lekkers mee te nemen, hieraan werd goed gehoor gegeven en zo viel er veel samen te delen en te smullen. De leden van de Tai Chi vereniging trakteerden alle aanwezigen op heerlijke Chinese thee uit prachtige theekopjes en hadden zelf ook heel veel lekkernijen meegenomen. Samen met de vrijwilligers van OOK Samen zorgden zij voor een “warm bad” en een gezellige sfeer: iedereen was welkom en kon aanschuiven. Tijdens de demonstratie die de leden van de Tai Chi vereniging gaven, kon je een speld horen vallen: men zat ademloos te kijken en de club kreeg achteraf een applaus van alle aanwezigen.

Ontmoeting en gezelligheid stonden op het programma en aan de vrolijke gezichten te zien, is dat zeker gelukt; het was met ruim 32 deelnemers een drukte van belang in het gebouw van Pluspunt.

Een deelneemster vertelt enthousiast: “Het was erg gezellig, ik kwam ook mensen tegen die ik al een tijd niet gezien had. Het was echt een heel geslaagde middag!”

Tai Chi is gezond voor lichaam en geest en zelfs als u minder mobiel bent kunt u hieraan meedoen. Elke donderdagochtend vanaf 9.30 uur kunt u hiervoor terecht in Pluspunt in Zandvoort Noord. Kom gerust eens kennismaken en meedoen. U bent altijd welkom voor een vrijblijvende proefles.

Wilt u ook eens aanschuiven bij OOK Samen en meedoen met creatieve activiteiten en spelletjes? Dat kan elke dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30-16.00 uur en elke 1ste en 3de zondag van 10.30-15.30 uur in Pluspunt in Zandvoort Noord en elke woensdagmiddag en elke 4de zondag van 13.30-16.00 uur in wijksteunpunt de Blauwe Tram in het centrum (LDC).

Meer informatie is te krijgen via Jolanda Meier: 023-5740330 of mail naar jolanda@pluspuntzandvoort.nl