ZANDVOORT - Wijksteunpunt De Blauwe Tram organiseert, in samenwerking met de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, elke twee maanden een poëzie-lezing.

Op donderdag 15 maart wordt de poëzie van J. Slauerhoff besproken. De lezing vindt van 14:00 – 15:30 uur plaats in de bovenzaal van De Blauwe Tram. Indien u slecht ter been bent kunt u uiteraard met de lift. De toegangsprijs bedraagt € 2,- voor leden én niet-leden van de Bibliotheek. Deze prijs is inclusief koffie of thee. Aanmelden vooraf is prettig maar niet noodzakelijk. Meer informatie kunt u krijgen via Hans Ruurda: H.Ruurda@pluspuntzandvoort.nl

J. Slauerhoff leefde van 1898-1936 en hoewel hij in de traditie stond van de negentiende-eeuwse romantiek, was hij toch ook een zeer modern dichter.

Slauerhoff wordt gezien als één van de belangrijkste Nederlandse dichters.

Theo Chin Sue, inwoner van Zandvoort met een passie voor gedichten, leest samen met u gedichten van J Slauerhoff en bespreekt de diepere betekenis erachter. In de Bibliotheek zijn speciaal boeken van J. Slauerhoff aanwezig en te leen. Tijdens de bijeenkomst krijgt u de gedichten die gelezen en besproken worden op papier.

Donderdag 15 maart | 14:00 – 15:30 uur | € 2,-
Bovenzaal De Blauwe Tram, Louis Davidscarré 1