NOORD-HOLLAND - De provincie Noord-Holland wil van jou weten wat jij onmisbaar vindt aan Noord-Holland. Nu en in de toekomst. Daarom start de provincie vandaag een campagne. Daarin kan iedereen meepraten op www.jouwnoord-holland.nl Maar ook tijdens verschillende bijeenkomsten in Noord-Holland.

De wereld om ons heen verandert snel. De bevolking groeit en mensen worden steeds ouder. De huizenprijzen in en rond Amsterdam rijzen de pan uit. Zelfrijdende auto’s zijn geen sciencefiction meer. Robots nemen delen van ons werk over en de omslag van fossiele brandstoffen naar duurzame energie is nodig. Door klimaatverandering, bevolkingsgroei en nieuwe technieken moeten we nadenken over de toekomst van onze provincie. Hoe wil jij leven, wonen, werken en spelen? Nu en in de toekomst? Laat ook je stem horen op jouwnoord-holland.nl

Bekijk voor meer informatie ook het programma #ONSNOORDHOLLAND

Leefomgeving van levensbelang
“Onze leefomgeving is van levensbelang. Zij biedt ons ruimte om te wonen, te werken en te recreëren. Kortom om samen te leven en ons goed te voelen. Essentieel is een goede kwaliteit van water, bodem, lucht en biodiversiteit. We gaan graag in gesprek met onze inwoners over wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van hun Noord-Holland”, aldus gedeputeerde Joke Geldhof.

 Alle dromen, opmerkingen en kritische noten leiden in 2018 samen tot de Omgevingsvisie van de provincie Noord-Holland. Benieuwd welke trends en ontwikkelingen op de provincie afkomen? Lees dan Verkenningen NH2050 of de digitale verkorte versie.