NIEUWEGEIN - Fris, hygiënisch, zacht en schoon; je onderlichaam schoonmaken met water na het toiletgebruik wint steeds meer aan populariteit. Traditioneel zijn we gewend wc-papier op het toilet te gebruiken. Echter steeds meer Nederlanders kiezen tegenwoordig voor het frisgewassen gevoel van water in plaats van droog papier. Door water te ervaren zijn zij overtuigd geraakt van de voordelen. Kom ook de douchewc testen tijdens het Japan Beach Festival in Zandvoort op zaterdag 13 & zondag 14 juli 2019. Daar staat Geberit voor je klaar met een luxe toiletomgeving waar je de AquaClean douchewc zelf kunt ervaren.

Een nieuwe vorm van hygiëne
Maak jij je handen schoon met alleen papier? Wat compleet ondenkbaar is voor bepaalde gewoontes in ons leven, geldt niet voor de reiniging van onze billen. In de meeste gevallen wordt droog toiletpapier gebruikt. De Geberit AquaClean douchewc biedt een bijzondere ervaring, die onze westerse gewoonten van persoonlijke hygiëne weleens voorgoed zou kunnen veranderen. Het reinigen van de billen met water wordt in de toekomst net zo gebruikelijk als het nemen van een dagelijkse douche. Water is immers verfrissend, hygiënisch, reinigend en bijzonder comfortabel. De Geberit AquaClean douchewc is een toilet met een ingebouwde douchefunctie, de WhirlSpray. Deze reinigt het onderlichaam comfortabel met warm water. Afhankelijk van het model zijn er ook extra comfort functies in het toilet aanwezig, zoals een föhn, voor het drogen van het onderlichaam, en een ingebouwde geurzuivering.

Test de douchewc
Ben je nieuwsgierig, kom dan naar het Japan Beach Festival en bezoek de luxe toiletomgeving van Geberit. Hier kan je zelf de douchewc ervaren. Immers, niets overtuigt beter dan je eigen ervaring. Bovendien kunnen de hosts je alles vertellen over het reinigen met water, de douchewc, de verschillende mogelijkheden en de functies.

Het Japan Beach Festival vindt plaats in Zandvoort op zaterdag 13 & zondag 14 juli 2019.

Meer informatie over Geberit AquaClean is te vinden op: www.geberit-aquaclean.nl. Wil je een ander evenement bezoeken waar Geberit AquaClean douchewc’s getest kunnen worden, kijk dan op www.geberit-aquaclean.nl/evenementen