ZANDVOORT - Op dinsdag 5 februari start de voorverkoop voor de Jumbo Racedagen, ‘driven by Max Verstappen’ die op zaterdag 18 & zondag 19 mei plaatsvinden op Circuit Zandvoort. Tijdens dit familie-evenement kunnen liefhebbers van de Formule 1 en fans van Max Verstappen de Nederlandse F1-held live in actie zien op het legendarische asfalt van Circuit Zandvoort. Met ingang van de Ticket Tuesday op 5 februari om 10.33 uur, kunnen racefans profiteren van de speciale voorverkoop korting op de populaire en gelimiteerde F1-Paddockkaarten en Tribunekaarten. Tickets zijn te bestellen via www.circuitzandvoort.nl. Net als vorig jaar zullen op een later moment gratis duinkaarten te verkrijgen zijn via Jumbo Supermarkten.

Naast de optredens van Max Verstappen met zijn Aston Martin Red Bull Racing F1-bolide is er nog veel meer voor de fans, want tijdens hetzelfde weekend komt de sensationele WTCR FIA World Touring Car Cup in actie. Snoeiharde gevechten tussen de beste toerwagenwagen coureurs ter wereld en spannende inhaalacties op het circuit zorgen daarbij voor volop vuurwerk. En, zoals men bij de Jumbo Racedagen gewend is, leveren een aantal andere spectaculaire raceklassen ook volop autosportstrijd op Circuit Zandvoort en biedt daarnaast het programma een aantal verrassende demonstraties. Meer informatie hierover volgt op een later moment.

Online voorverkoop
Bij de start van de voorverkoop komen zowel F1-Paddockkaarten beschikbaar, als ook gelimiteerde kaarten met een gereserveerde zitplaats op de overdekte hoofdtribune, inclusief toegang tot de Formule 1-paddock. Kaarten kunnen worden besteld via www.circuitzandvoort.nl. Ook is hier een overzicht te vinden van alle beschikbare kaarten en de bijbehorende voorverkoop prijzen. Voor alle beschikbare voorverkoop-categorieën geldt op=op.

Speciale arrangementen en overige tickets
Exclusieve pakketten voor de Max Verstappen Paddock Club en VIP-arrangementen komen op een later moment beschikbaar. Net als vorig jaar zijn er gratis duinkaarten te sparen via Jumbo Supermarkten. Meer informatie over deze actie volgt medio april.