ZANDVOORT - Al jaren staat er bij stichting Pluspunt aan aantal maanden per jaar een wensboom; hierin kunnen wensen van inwoners van Zandvoort worden opgehangen, van klein tot groot, voor jezelf, voor een ander of voor je buurt.

Een bedreven jury kiest elk jaar de mooiste wensen uit en de medewerkers van Pluspunt proberen dan om deze wensen te vervullen.
Ook in 2018 hing de wensboom vol wensen. De jury had de zware taak om de mooiste, ontroerendste of ludiekste uit te kiezen. Gelukkig zijn ze er ook dit jaar weer uitgekomen.
Op het jaarlijkse kerstfeest voor de vrijwilligers van Pluspunt werden de uitgekozen wensen bekend gemaakt. De gelukkigen waren o.a.
  • Een vrijwilligster van Pluspunt, oorspronkelijk uit Kurdistan, heeft nooit leren fietsen. Omdat zij nu al haar boodschappen (en vrijwilligerswerk) lopend doet, krijgt ze fietsles èn een eigen fiets!
  • Een deelneemster van de Breiclub van Pluspunt wilde graag wat extra wol voor haar goede doelen, ook deze wens zal worden vervuld.
  • Een vrijwilligster die op maandagochtend bij de Koffie-in van Pluspunt al jaren de heerlijkste koekjes bakt, wilde weleens een kijkje nemen in de keuken van een echte banketbakker. Ook deze wens zal binnenkort in vervulling gaan.
  • Een bezoeker van Pluspunt had als grote wens om van Nederland te genieten in een mooi park; ook hiernaar wordt verder gekeken en hopelijk komt deze wens uit. Een deelnemer van “Koken over Grenzen” zou zo graag willen sporten in een sportgroep voor Arabische vrouwen. Omdat deze in Zandvoort nog niet bestaat, wordt er in samenwerking met de Gemeente bekeken of dit mogelijk is.
  • Een vaste deelneemster van OOK Samen in Pluspunt is zó blij met het jaarlijkse uitje naar het strand dat zij dit in 2019 weer heel graag mee zou willen. Goed nieuws: ook dit jaar gaan we naar het strand en mag ze mee!
Heeft u ook een wens?
Ook in 2019 komt de wensboom weer terug! Hou de website en de krant in de gaten voor de exacte datum.