Vanaf januari 2024 gaan we in Zandvoort van start met de gecombineerde leefstijlinterventie Samen Sportief in Beweging (SSIB). Dit is een programma waarin je advies en begeleiding krijgt over gezonde voeding, gezonde gewoontes en voldoende beweging. Door hierin veranderingen te maken die je kunt volhouden, wordt jouw gezondheid beter en voorkom of verminder je gezondheidsklachten.


Dit programma wordt vergoedt vanuit de basisverzekering van alle zorgverzekeraars, dit betekent dat deelname kosteloos is.

Het traject duurt 2 jaar en bestaat uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken onder begeleiding van de leefstijlcoach. Samen met de leefstijlcoach, diëtist, sportbegeleider en buurtsportcoach stel je een plan op. In het 1e jaar ligt de focus op verandering van leefstijl en het 2e jaar is vooral gericht op het volhouden van deze verandering.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan snel op 1 van deze manieren aan:

⦁Meld je aan via deze link ⦁Ik wil starten met gezonder worden

⦁Neem contact op met de leefstijlcoach Danielle Westra-Esser: info@healthcenterzandvoort.nl

⦁Vraag je huisarts of medisch specialist om een verwijzing naar de GLI interventie Samen Sportief in Beweging via ZoHealthy Leefstijl & Preventie