ZANDVOORT - Dinsdag 20 februari heeft Maaike Koper na 15 jaar afscheid genomen van de Raad van Toezicht van Stichting Pluspunt in Zandvoort. Maaike is in 2003 begonnen als bestuurslid bij de toenmalige Stichting Aktiviteitencentrum Zandvoort (AKZA). In 2006 is deze stichting overgegaan in het huidige Pluspunt, waarbij Maaike lid werd van de Raad van Toezicht. Vanaf 2010 was zij voorzitter van de Raad van Toezicht en heeft zij op voortreffelijke wijze de Raad 7 jaar geleid.

Zij was een betrokken voorzitter en mede door haar inzet is Pluspunt hierdoor naar een hoger niveau gebracht. Samen met de Raad heeft zij o.a. de directie terzijde gestaan tijdens de zeer moeilijke periode van bezuinigingsrondes. Pluspunt is nu in iets rustiger vaarwater beland, zodat Maaike het voorzitterschap met een goed gevoel kan overdragen aan Peter Berkhout.

Hierdoor is voor Maaike tijd vrijgekomen voor haar volgende uitdaging: het lijsttrekkerschap voor de PvdA tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Pluspunt is heel dankbaar dat Maaike met zoveel enthousiasme, kennis en kunde, sturing heeft gegeven aan de Raad van Toezicht en wenst haar heel veel succes in haar nieuwe politieke carrière.

Vacature Raad van Toezicht

Door het vertrek van Maaike Koper is een vacature ontstaan in de Raad van Toezicht.

Heb je interesse in deze verantwoordelijke functie, neem dan even een kijkje op de website van Pluspunt: www.pluspuntzandvoort.nl