Bewolkt22.2 ℃

Credit Europe Bank N.V. in Amsterdam

Credit Europe Bank N.V.


Credit Europe Bank is gespecialiseerd in financieringen voor de handel in grondstoffen, zeevervoer, scheepsbouw en zakelijk vastgoed. De bank heeft wereldwijd bijna een miljoen klanten en meer dan duizend medewerkers in zeven landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. CEB beschikt dan ook over een Nederlandse bankvergunning en voldoet aan de eisen die De Nederlandsche Bank stelt.

Credit Europe Bank werd opgericht in 1994. De huidige naam nam het aan in 2007, na een herstructurering van de bankengroep. Dat betrof onder meer de verkoop van de Turkse kantoren. De overige internationale entiteiten bleven echter verenigd onder de vlag van Credit Europe Bank. Naast de activiteiten in Nederland, heeft CEB namelijk kantoren in Duitsland, Zwitserland, Malta, Roemenië en Oekraïne. Daarnaast heeft het in Turkije een vertegenwoordigend kantoor behouden.

Die locaties heeft Credit Europe Bank strategisch gekozen. Zo is Zwitserland in Europa de belangrijkste hub in de grondstoffenhandel en bedient CEB vanuit Malta de wereldwijde maritieme sector, hoewel het daarbij focust op de regio’s rond de Middellandse Zee, Oostzee en Zwarte Zee.

Daarnaast beschikt Credit Europe Bank over een netwerk van meer dan zevenhonderd banken, met wie het lokaal samenwerkt. Deze banken zijn overal ter wereld actief, maar richten zich in het bijzonder op de voornaamste kernmarkten van CEB.

In Nederland zet Credit Europe Bank onder meer in op zakelijke vastgoedfinancieringen, voornamelijk bestemd voor vastgoed dat de eigenaar aan derden verhuurt. Het betreft financieringen die zowel bestemd zijn om bestaand vastgoed te herfinancieren, als om brugkredieten voor nieuwbouwprojecten. Nederland is, als maritiem land bij uitstek, ook een belangrijke markt voor de scheepvaart, scheepsbouw en -makelaardij.


Foto's van Credit Europe Bank N.V.

Credit Europe Bank N.V. image 1
Credit Europe Bank N.V. image 2
Credit Europe Bank N.V. image 3
Credit Europe Bank N.V. image 4
Credit Europe Bank N.V. image 5
Credit Europe Bank N.V. image 6

Zoek een bedrijf in Zandvoort:

Adres
Karspeldreef 6A
1101 CJ  Amsterdam
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Credit Europe Bank N.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map