ZANDVOORT - Het college van de gemeente nodigt de inwoners van Zandvoort en Bentveld uit om in gesprek te gaan. Hiervoor wordt een wekelijks spreekuur georganiseerd waarbij de burgemeester of een wethouder aanwezig zal zijn.

Iedereen is welkom en alle onderwerpen die de gemeente betreffen kunnen en mogen met het college besproken worden. Uiteraard kunt u tijdens het spreekuur ook vragen stellen. Alle coronamaatregelen worden hierbij in acht genomen. Wij verzoeken u dringend om hiermee rekening te houden.

Het spreekuur wisselt per week van locatie om alle inwoners in de gelegenheid te stellen om een spreekuur te bezoeken. Voor de komende weken kunt u bij de volgende locaties terecht op woensdagmiddagen van 16 tot 17 uur om uw vraag te stellen aan de burgemeester of de volgende wethouder.

Woensdag 23 september – Pluspunt Noord Wethouder Bluijs

Woensdag 30 september – De Bodaan Wethouder van Haeften

Bent u niet in de gelegenheid om een spreekuur te bezoeken? De rubriek vraag het de gemeente zal vanaf volgende week wederom starten. Hiervoor kunt u uw vraag mailen naar bestuurssecretariaat@zandvoort.nl. Uw vraag wordt dan in de krant opgenomen en beantwoord.