ZANDVOORT - Gemeente Zandvoort wil een tolerant dorp zijn, waar iedereen meetelt en kan meedoen, ongeacht seksualiteit, afkomst of kwetsbaarheid. Helaas is dit nog lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. De gemeente wil daarom specifieke aandacht voor de LHBTIQ+-gemeenschap door een Regenboogagenda (beleidsplan) te maken.

COC Kennemerland organiseert daarom samen met Bureau Discriminatiezaken en de gemeente Zandvoort een inwonersavond om samen na te denken om de weg naar een inclusief en divers Zandvoort mogelijk te maken.

“Het is belangrijk dat er vanuit de gemeente voldoende aandacht is voor de lhbtiq+-gemeenschap. Ik hoop dan ook op een mooie diverse opkomst bij de bijeenkomst, want dit is het moment om te laten weten waar we als gemeente en andere organisaties mee aan de slag moeten”, aldus wethouder Raymond van Haeften.

Voor wie
De bijeenkomst is bedoeld voor Zandvoorters uit de LHBTIQ+ gemeenschap, maar zeker ook voor de ouders, familie, vrienden, klasgenoten, buren of collega’s van! En uiteraard mag je iemand meenemen.

Aanmelden
Stuur een e-mail met daarin jouw naam (alleen voornaam) naar zandvoort@coc-kennemerland.nl

Datum en tijd: 5 oktober van 19.00 tot 21.00 uur
Waar: Theaterzaal Pluspunt (Flemingstraat 55, Zandvoort)