ZANDVOORT - Op 13 januari organiseert de gemeente Zandvoort samen met de organisatie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix (DGP) een informatieavond voor bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden.


Het doel van de avond is om u bij te praten. De hoofdlijnen van het evenement zijn nu duidelijk, maar er moeten nog veel details nog uitgewerkt worden. Toch wil Ellen Verheij (wethouder Toerisme en Economie) samen met de DGP-organisatoren Robert van Overdijk en Rob Langenberg iedereen die geïnteresseerd is, graag meenemen in de laatste van stand van zaken. Voorbeelden zijn de organisatie van het evenement, verbouwing van het circuit, verloop van het vergunningentraject, verwacht verkeer van en naar het circuit, beheersmaatregelen, evenementen in de Zandvoort zelf en kansen voor ondernemers.

Natuurlijk is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen, maar in deze fase kunnen nog niet alle vragen tot op het gewenste detail-, wijk- of straatniveau worden beantwoord. De komende maanden worden er daarom nog één of twee informatieavonden georganiseerd.

De informatieavond vindt plaats in het Louis Davids Carre en begint om 19.30 uur.