ZANDVOORT - Vanaf 1 juli geldt in heel Zandvoort een nieuw parkeerbeleid. Hiervoor organiseren we drie inloopmomenten voor wie meer wil weten over de nieuwe regels, tarieven, zones en parkeermogelijkheden.


De afgelopen periode hebben wij op verschillende manieren gecommuniceerd over de specifieke veranderingen die dit met zich meebrengt. Zo hebt u onlangs een brief en flyer ontvangen. Hierin kon u meer lezen over de vergunninggebieden waarin ons dorp onderverdeeld wordt. En de manier waarop u uw bezoek kunt laten parkeren. Als u een vraag heeft die nog niet beantwoord is, helpen wij u hier graag mee.

Drie inloopmomenten

Op vrijdag 3, woensdag 8 en dinsdag 14 juni worden er inloopmomenten georganiseerd waar u met uw inhoudelijke vragen over de regels van het nieuwe parkeerbeleid terecht kunt.

- Op 3 juni kunt u tussen 14:00 en 16:00 terecht bij Pluspunt aan de Flemingstraat 55.

- Op 8 juni en 14 juni kunt u tussen 19:00 en 21:00 met uw parkeervragen naar de Blauwe Tram (Louis Davids Carré 1).

Bij deze inloopmomenten kunt u praten met ambtenaren van de gemeente Zandvoort en een medewerker van Coöperatie Parkeerservice, die namens de gemeente diverse parkeertaken uitvoeren. Zij zijn er voor u als u meer wilt weten over de nieuwe regels, tarieven, zones en parkeermogelijkheden.

Hulp nodig?

Voor inwoners die hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld het opladen van het parkeertegoed of het aanmelden van een kenteken organiseert Coöperatie ParkeerService samen met de gemeente twee inloopbijeenkomsten:

- vrijdag 1 juli van 15 tot 17 uur bij Pluspunt
- maandag 4 juli van 17 tot 19 uur in de Blauwe Tram.

In dit filmpje wordt uitgelegd hoe het nieuwe parkeerbeleid werkt.