ZANDVOORT - Door de coronamaatregelen verloopt de kerstbomeninzameling in Zandvoort ook dit jaar anders.

Kerstbomen kunnen woensdag 12 januari 2022 van 13.00 tot 15.30 uur door inwoners worden ingeleverd op de volgende locaties:

  • Zandvoort: Spaarnelanden locatie Zandvoort - Remise Kamerlingh Onnesstraat 20
  • Zandvoort: Schuitengat achter Dirk van den Broek
  • Bentveld: Bramenlaan ter hoogte van de Bodaan

Komt u met (kleine) kinderen? Begeleid ze dan zoveel mogelijk met één volwassene.

Maatregelen vanwege corona

Door corona neemt Spaarnelanden op deze locaties maatregelen, zodat iedereen zijn boom veilig kan inleveren. Zo zorgen we op alle locaties voor een looproute met eenrichtingsverkeer, plaatsen we hekken om voldoende afstand te waarborgen en gebruiken onze medewerkers beschermingsmiddelen wanneer nodig.

Kom met de fiets

Kom zoveel mogelijk lopend of met de (elektrische) fiets. Inwoners die met een voertuig willen komen kunnen dit alleen doen met een personenwagen, zonder aanhanger. Kom alleen met de auto als het niet anders kan. Andere voertuigen zijn niet welkom. Zo kunnen we de doorstroming op de locaties in goede banen leiden.

50 cent en een lootje

Per ingeleverde boom krijgen kinderen tot 16 jaar € 0,50 en een lootje waarmee ze kans maken op een VVV-cadeaubon van 5 euro. De winnaars van de cadeaubonnen worden maandag 17 januari 2022 bekend gemaakt en zijn dan te vinden op de website van Spaarnelanden. Bewaar je lootje goed en controleer zelf of het lot een winnend nummer heeft.

Kinderen vanaf 16 jaar en volwassenen kunnen ook kerstbomen inleveren. Zij doen echter niet mee aan de actie. Kijk voor de voorwaarden en alle informatie op de website van Spaarnelanden.