ZANDVOORT/BLOEMENDAAL - Dit lange Paasweekend wordt het weer mooi weer. Toch verzoeken we u dringend zoveel mogelijk thuis te blijven en niet naar de stranden en duinen van Zandvoort en Bloemendaal te komen. Dit geldt ook voor wandelaars, fietsers en voor motorrijders.


De parkeerterreinen bij de stranden van Zandvoort en Bloemendaal blijven gesloten om te voorkomen dat te veel mensen naar de duinen en het strand gaan. Verkeersregelaars vragen toeristen om te draaien en thuis van het mooie weer te genieten. Met borden op de toegangswegen worden toeristen richting Zandvoort en Bloemendaal op de maatregelen en de noodzaak van wegblijven gewezen.

Ga alleen naar buiten voor het halen van een frisse neus, het doen van een boodschap of om voor een ander te zorgen. Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van anderen en vermijd sociale activiteiten en groepen mensen. Als u een eigen tuin heeft, of balkon, zoek dan daar de zon op. Zo is er buiten meer ruimte voor mensen zonder tuin en balkon, zodat zij ook een frisse neus kunnen halen.

Bekijk het laatste nieuws en informatie over het coronavirus via www.zandvoort.nl/corona.