ZANDVOORT - Inwoners van Zandvoort en Bentveld die mee willen praten over de toekomst van de badplaats zijn van harte welkom op 12 februari. Zandvoortse ondernemers en professionals zijn op 11 februari van harte welkom. Tijdens deze bijeenkomsten wordt een omgevingsdialoog georganiseerd in het kader van de nieuwe omgevingswet die volgend jaar in werking treedt.


Met 17.000 inwoners en zo’n 5 miljoen bezoekers per jaar kent Zandvoort vele uitdagingen voor de toekomst. Bestaande vragen op het gebied van ruimte, economie, samenleving, duurzaamheid en mobiliteit vereisen nieuwe antwoorden. Hoe blijft Zandvoort een aantrekkelijke badplaats waar het goed wonen is? Met een duurzame economie het hele jaar rond? Met een veilige, gezonde en aantrekkelijke leefomgeving?

Denk mee! Doe mee!
De omgevingsdialoog is de eerste uit een reeks van 3. Na de zomer worden de resultaten in de vorm van een Omgevingsvisie 2040 gepresenteerd.

11 februari bijeenkomst voor ondernemers
Voor ondernemers en professionals in de gemeente wordt op 11 februari een omgevingsdialoog georganiseerd. Bent u ondernemer en wilt u vanuit uw professie meepraten over de toekomst van Zandvoort? U bent van harte welkom in het HDMZ Museum Zandvoort aan de Louis Davidsstraat 19 in Zandvoort. De bijeenkomst start om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur.

12 februari bijeenkomst voor inwoners
Inwoners die willen meepraten zijn van harte uitgenodigd voor de eerste Omgevingsdialoog. Deze is op 12 februari in het HDMZ Museum Zandvoort aan de Louis Davidsstraat 19 in Zandvoort en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt tot 22.00 uur.

Graag aanmelden per e-mail: omgevingsvisie@zandvoort.nl.

Meer informatie vindt u op www.zandvoort.nl/omgevingswet en op de website van rijksoverheid.nl.