ZANDVOORT - Wat tocht hier, een koude muur daar en volgend jaar weer een hogere energierekening. U herkent het wellicht nog van afgelopen winter: uw wooncomfort kan best wat beter. Maar hoe, wanneer en waar begint u? Nu! Gemeente Zandvoort en Omgevingsdienst IJmond helpen u graag kosteloos op weg met de Opgewekte Woning Club.

Bent u benieuwd hoe u uw energiekosten omlaag kunt brengen en tegelijk comfortabeler kunt wonen? De gemeente Zandvoort helpt u met de Opgewekte Woning Club op weg met het maken van een persoonlijk energiebespaarplan voor uw woning. Eerder gingen inwoners van gemeente Haarlem, Beverwijk, Heemskerk en Bloemendaal met succes aan de slag! Hun ervaringen leest u op www.odijmond.nl/owc.

Informatieve avond over energieverbruik, kleine en grote maatregelen, subsidie

U bent van harte welkom om op 9 mei vanaf 19.30 uur in de Oranje Nassauschool (Lijsterstraat 1-3, Zandvoort) te komen luisteren naar en praten met duurzaamheidsadviseurs die u kunnen helpen met bijvoorbeeld het lezen van uw energieverbruik. Ook kunt u uw vragen stellen. U wordt geïnformeerd over snelle bespaaracties, kleine maatregelen, de impact van het nemen van grote maatregelen en subsidies.

Voor geïnteresseerden worden diverse tools beschikbaar gesteld waarmee u thuis uw water, gas en energieverbruik kunt meten. Kortom, van kleine gedragsveranderingen tot het treffen van isolatiemaatregelen, na de Opgewekte Woning Club weet u precies welke duurzaamheidsmaatregelen het beste bij uw wensen passen en hoe u deze toepast.

Aanmelden kan nog!

Zorg voor het milieu, verbeter uw wooncomfort en bespaar op uw energiekosten met de Opgewekte Woning Club! Onder inwoners die zich van te voren aanmelden voor deze bijeenkomst verloten wij een gratis maatwerkadvies door een duurzaamheidsadviseur. Aanmelden doet u via www.opgewektewoningclub.nl/meedoen.