ZANDVOORT/HAARLEM - Zondag 19 april luistert u tussen 9.00 en 21.00 uur naar een marathonuitzending van ZFM Zandvoort, Haarlem105 en NH Nieuws op de radio. De zenders betuigen met interviews, optredens en reportages steun aan alle inwoners die worstelen met de coronacrisis.


Luisteren kan via 106.9 FM (ZFM Zandvoort) of 89.9 FM (Haarlem105), alle digitale kanalen en de websites www.zfmzandvoort.nl en www.haarlem105.nl. U kunt ook op het televisiekanaal van Haarlem105 live meekijken.

Programma
Frénk van der Linden presenteert de marathon samen met verschillende mede-presentatoren. Bekende Nederlanders die in de regio wonen, nemen deel aan de uitzending. Daarnaast komen inwoners die werken in de zorg en in het onderwijs aan het woord. Ook de burgemeesters van Zandvoort, Haarlem, Bloemendaal en Heemstede vertellen hoe zij met het coronavirus omgaan en wat hen troost, steun of hoop biedt. Medewerkers van de zenders zijn zondag de hele dag op straat in de regio. Ieder half uur vertellen zij live in de uitzending over hun bevindingen.

U kunt ook bijdragen
Luisteraars kunnen tijdens de uitzending vragen stellen. U kunt ook een financiële bijdrage doen aan NL98 RABO 0386 3103 94 t.n.v. Stichting Lokale Omroep Regio Haarlem onder vermelding van: corona-marathon. Een deel van de opbrengst gaat naar de Haarlemse afdeling van het Rode Kruis.

Lokale ondernemers, particulieren en gemeente Haarlem maken de radiomarathon mede mogelijk.