ZANDVOORT - Op maandag 9 oktober start het aannemersbedrijf Vlasman met de voorbereidingen van de sloop van het voormalige restaurant Le Grand Prix. Dit is het laatste passagepand aan de Burgemeester Engelbertsstraat dat gesloopt gaat worden. Een gespecialiseerd bedrijf gaat de beperkte hoeveelheid asbest die is aangetroffen, veilig verwijderen. De verwachting is dat het verwijderen van asbest ongeveer een week gaat duren. De daadwerkelijk sloop van het gebouw start 25 oktober en duurt tot ongeveer half november. Er komen bouwhekken rondom het terrein.


We zorgen dat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Het kan echter voorkomen dat er enige geluidshinder wordt ervaren. Van de werkzaamheden zelf of van het aan- en afrijdende vrachtverkeer voor puin. De uitvoering van de werkzaamheden is op werkdagen tussen 7.00 en 16.00 uur. Er worden geen wegen afgesloten of omleidingsroutes ingesteld.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u een melding maken van ernstige overlast? Dan kunt u contact opnemen met het bedrijf Vlasman op telefoonnummer 0172 49 57 70 of via e-mail info@vlasman.nl.

Meer informatie over de ontwikkeling van het Entreegebied is te lezen op de projectpagina

Ontwikkeling Entree