ZANDVOORT - In het weekend vanaf donderdag 19 november zijn er werkzaamheden aan het spoor tussen Zandvoort en Overveen.


Overwegen tijdelijk dicht

Door de werkzaamheden zijn de overwegen Sophiaweg/ Van Lennepweg en Haltestraat/ Vondellaan afgesloten voor voetgangers, fietsers en het wegverkeer. De afsluiting is van donderdag 19 november 22.00 uur t/m zondag 22 november 5.00 uur. Er wordt een omleidingsroute ingesteld met gele bebording en er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden.

Tijdens de werkzaamheden rijden er geen treinen.

Voor de opslag van bouwmaterialen richt ProRail een werkterrein in ter hoogte van het PWN-terrein nabij de Sophiaweg. De bouwmaterialen worden aan- en afgevoerd via het spoor en met vrachtwagens. De vrachtwagens rijden via de Sophiaweg. Dit zorgt tijdelijk voor extra verkeersdrukte.

Omwonenden hebben van ProRail een brief ontvangen over de komende werkzaamheden.

Vragen?
U kunt contact opnemen met ProRail via www.prorail.nl/contact of bellen met telefoonnummer 0800 - 776 72 45 (gratis). Dat kan doordeweeks tussen 8.00 uur en 18.30 uur en bij noodgevallen of ernstige overlast kan dat ook buiten kantoortijden.