ZANDVOORT - Met ingang van maart is het zomertarief voor parkeren in Zandvoort ingegaan.

Van maart tot en met oktober 2018 geldt er een tarief van € 2,50 per uur voor betaald parkeren in het centrum en op de boulevard en parkeerterrein De Zuid. Parkeergarage Centrum (LDC) zal in de zomer een tarief van € 2,20 hanteren. Bij de parkeerautomaat op straat kunt u ook de volgende parkeerproducten afnemen: een 5-uurskaart (€ 10,30), een 24-uurskaart (€ 13,70) en een 48-uurskaart (€ 27,40). Op het beginscherm kan uitleg geselecteerd worden in vier talen (Duits, Engels, Frans en Nederlands). Alle automaten zijn geschikt voor het betalen met PIN en Creditcard. Bij het merendeel van de automaten kan met muntjes betaald worden.

Parkeerterrein P-Zuid

Op Parkeerterrein P-Zuid kunt u ook de volgende optie kiezen bij de betaalautomaat: een weekkaart (€ 45,90). Ook zijn er abonnementen af te nemen voor een maand (€ 76,50) en een jaar (€ 153) bij ParkeerService. Abonnementen (ook vooraf te bestellen grote aantallen dagkaarten voor evenementen en feesten bij strandpaviljoens) zijn digitaal aan te vragen bij ParkeerService en kunnen worden afgehaald bij de loge van Parkeergarage Centrum.

Parkeergarage Centrum (LDC)

In Parkeergarage Centrum (LDC) kunt u van 08:00- 10:00 gratis parkeren. Ook van 20:00u tot 00:00u parkeert u daar gratis. Het inrijden kan tot 22:00u (uitrijden kan altijd). Vanaf 00.00 uur tot 08.00 uur betaald u € 1. De PIN-terminals op de betaalautomaten zijn geschikt voor PIN, Creditcard en Tap & Go. Abonnementen zijn digitaal aan te vragen bij ParkeerService en kunnen worden afgehaald bij de loge. Meer informatie daarover vindt u op https://zandvoort.parkeerservice.nl/tarieven.