ZANDVOORT - In Zandvoort gaat een zonnepanelenactie van start. Vakkundige regionale installateurs bieden Zandvoorters de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een gunstige prijs. De gemeente ondersteunt deze actie, zodat bewoners kunnen bijdragen aan een schone en duurzame toekomst. U kunt zich nu inschrijven om gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.


Met zonnepanelen bespaart u op uw energierekening en verdient u de aanschafkosten snel terug. Samen met het onafhankelijke Duurzaam Bouwloket organiseert de gemeente een inkoopactie met regionale specialisten.

U kunt vrijblijvend en gratis een specialist langs laten komen voor een vakkundig advies. Particuliere huiseigenaren hebben ook het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie wordt dit voor deelnemers gratis verzorgd door een administratiekantoor.

Zo werkt het

Deelname aan de actie is eenvouding. U kunt zich tot 31 augustus 2021 inschrijven via duurzaambouwloket.nl/actiezandvoort. Vervolgens neemt een regionale vakman contact met u op. Deze komt bij u thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat. Daarna installeert de leverancier de zonnepanelen en bespaart u direct op uw energierekening.

Online informatieavond 9 juni

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? U kunt meekijken, meeluisteren en vragen stellen tijdens een online informatieavond op woensdag 9 juni om 20.00 uur. U kunt de bijeenkomst alleen volgen als u zich vooraf aanmeldt via actiezandvoort.nl

Bij vragen kunt u contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket via info@duurzaambouwloket.nl of 072-7433956.