Met het uploaden van een foto van jouw hond of kat en een kleine donatie doe je mee aan de ludieke kerstactie van Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn. Uploaden van een foto van jouw hond of kat kan via de kerstactie crowdfunding link hieronder, of via onze digitale fotobox.

De stichting steunt onder voorwaarden minima huisdieren in acute medische nood en is 24/7 bereikbaar voor dierenartsen. Huisdiereigenaren kunnen digitaal een steunaanvraag doen. Het behandeltarief wordt door de stichting met de dierenarts besproken en draagt bij in de kosten, zodat de behandeling direct kan worden ingezet.

Met acute steun kunnen de zieke dieren snel worden behandeld en weer terug naar de eigen baas in vertrouwde omgeving. Geen onnodige afstand aan een asiel of euthanasie.

Met de ingezonden foto’s van honden en katten creëren wij een fotomozaïek dat in januari digitaal op onze website en Facebook wordt getoond. Wij verloten onder de donateurs een canvasdoek van het mozaïek. Vrienden van onze Facebook maken kans op een fotoprint van het mozaïek.

Doneren aan ons goede doel kan via de link kerstactie crowdfunding of rechtstreeks aan Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn, rekening NL 81 INGB 0006 487377. Vanaf 1 euro kun je ook een TIKKIE sturen. Op de foto zie je de QR code. Doe mee en help ons helpen.

Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn www.huisdierenwelzijn.nl is een ANBI en CBF Erkend Goed doel. Het bestuur en vrijwilligers doen hun werk onbezoldigd. De stichting krijgt geen subsidies of geld van loterijen en is met name afhankelijk van particuliere giften. Meer weten over ons werk? Ga dan naar onze website: https://www.huisdierenwelzijn.nl/ of word vriend van onze facebook.com/huisdierenwelzijn1.

Fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar toegewenst.