Zandvoortsdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen

ON-AIR Events in Zandvoort

Bezoekadres:

ON-AIR Events

Doctor de Visserstraat 6
2042BZ Zandvoort
06-19427070
info@onair-events.nl
http://www.onair-events.nl/

ON-AIR Events

Een bedrijf dat zich richt op het organiseren van alles wat met entertainment te maken heeft: evenementen, (thema)feesten groot of klein, bruiloften, verjaardagen en shows. Bij ONAIR- Events kunt u, indien gewenst, complete concepten boeken. Waar het ook om gaat, wij organiseren het met veel plezier voor u!
Wilt u bijvoorbeeld een artiest boeken? Dan bezoekt u ONAIR-Bookings. Hier heeft u een ruime keuze uit zangers, zangeressen, bands en presentatoren.

Verder hebben wij een volledige PR-afdeling die de reclame rond uw evenement volledig tot zijn rekening kan nemen. Onze PR-afdeling is er ook voor de artiest: of het nou om promotie, drukwerk of het opnemen van muziek gaat.
Op het gebied van geluidsverhuur of Drive-in shows hebben wij vele mogelijkheden om uw (thema)feest of evenement tot een succes te maken. Denk bij thema feest bijvoorbeeld aan een aprés ski- of een tropische party, volledig met aankleding en DJ-meubel in stijl.
Kijk gerust rond op onze site, u vind vast wat u zoekt. Mocht dit niet het geval zijn, of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neemt u dan contact met ons op via de contactpagina en wij helpen u graag verder.

Foto's van ON-AIR Events

ON-AIR Events image 1
ON-AIR Events image 2
ON-AIR Events image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over ON-AIR Events. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
Middenweg 453a
1704 BB Heerhugowaard


Sales:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen