Half bewolkt7.6 ℃

Profysics in Zandvoort

Bezoekadres:

Profysics

Passage 27
2042KS Zandvoort
06-39191771
06-39191771
info@oefentherapiezandvoort.nl
http://www.oefentherapiezandvoort.nl

Profysics

Als kind wist ik al heel jong, ik wilde de zorg in. Ik koos voor de opleiding Oefentherapie Mensendieck. Wat mij aanspreekt in de oefentherapie, is het gedragsveranderingsproces, waarbij je mensen zelfstandig , zelfredzaam en niet afhankelijk van een therapeut leert zijn.

Ik heb 17 jaar met veel passie en liefde een praktijk gehad in Amsterdam. In 2018 ben ik met mijn gezin verhuisd naar Zandvoort. Door de Corona Lockdown kwam ik er achter dat ik dichterbij huis wilde werken. Ik had al een goed contact met Jordi Wolkers en zo kwamen wij in gesprek om de praktijk over te nemen.

Per oktober 2020 zal de praktijk Oefentherapie Zandvoort heten en is iedereen welkom voor een behandeling zoals iedereen gewend is.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van nek/schouderklachten, cervicale dystonie, rugklachten en HNP’s en bekken en bekkenbodemklachten en spanningsklachten.

Ik geef al 20 jaar zwangerschapsbegeleiding en train bevallen vrouwen.

Ik zal de lessen Fit Body gaan geven en tevens zwangerschapscursussen opzetten.

Ik zal regelmatig blogs gaan publiceren. Over pijnklachten, oefeningen , tips en adviezen. En als je over een specifiek onderwerp wilt lezen en leren sta ik ook open voor suggesties.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Profysics. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map