ZANDVOORT - Op 20 januari 2020 wordt er in Zandvoort de Blue Monday Run georganiseerd. Blue Monday staat ook wel bekend als depri-maandag, de meest deprimerende dag van het jaar. Voor de organisator een goede reden om stil te staan bij het onderwerp depressie.

Het doel van deze run is om mensen te steunen die worstelen met dit hele nare onderwerp. Voor mensen die zich ervoor schamen en voor mensen die hulp nodig hebben bij een positieve mindset. Door het onderwerp bespreekbaar te maken komen we met zijn allen een stap verder en verbreken we het taboe! Tijdens het lezen van dit bericht is er vast één persoon waar je nu aan denkt.

Alle opbrengsten van deze run worden gedoneerd aan MIND Blue, zij brengen mensen met en zonder depressieve klachten in beweging door hen te informeren, inspireren, motiveren en te ondersteunen. Mind Blue is voor en door mensen met depressieve ervaringen en vormt samen met organisaties in Nederland een beweging.

De run begint om 19:00 uur en de start en eind locatie is Club Nautique. Je mag lopend en rennend deelnemen aan de run, het gaat er niet om wie het snelste is maar om de lol die we samen hebben. De afstand is ongeveer 5 kilometer en de route zal later bekend worden. De organisatie zorgt voor T-shirts en attributen om in het donker op te vallen. Na de run wordt het opgehaalde bedrag bekend gemaakt en is er de mogelijkheid om met zijn allen het glas te heffen.

Lijkt het jou nou ook leuk om deel te nemen? Via de website kun je je opgeven en natuurlijk ook een donatie achterlaten, elk bedrag is welkom:
https://www.doemeemetmind.nl/team/bluemondayrunzandvoort.

Voor vragen kan er contact opgenomen worden met de organisator: miedemafardau@gmail.com.

Heel graag tot 20 januari 2020!