ZANDVOORT - Sinds november 2016 schreef Sandra Lissenberg al 50 columns onder de naam ‘Zicht op Zandvoort’ voor de Zandvoortse Courant. In haar columns bespreekt Sandra op een luchtige en niet zelden grappige wijze alledaagse onderwerpen die aan Zandvoort zijn gerelateerd. Van politieke rellen, de eventuele terugkomst van de Formule 1 naar Zandvoort tot aan de gay-pride. Alles komt aan bod. Ook passeren herinneringen aan het Zandvoort van vroeger regelmatig de revue.

Deze 50 columns zijn nu gebundeld en deze bundel zal op zondag 25 november a.s. om 12:00 uur worden gepresenteerd aan genodigden in het Zandvoorts Museum. Ook zal de 17-jarige Lars Muller tijdens de boekpresentatie zijn gedicht ‘Mijn Zandvoort aan de zee’ voordragen aan de aanwezigen.

Over Sandra
Sandra is in 1976 geboren in Zandvoort-Noord. Heeft de lagere school doorlopen in Zandvoort en middelbaar onderwijs gevolgd in Heemstede en Haarlem. Schrijven zit in haar bloed. Al op jonge leeftijd kwam zij met ongevraagde opstellen aanzetten bij haar leerkrachten in groep 3 (wat toen nog de eerste klas heette).

Tijdens haar tienerjaren schreef zij vele ‘bakvis gedichten’ over eerste liefdes en de daarbij behorende gebroken hart-momenten. Later vulde zij met haar schrijfsels een groot deel van het clubblad van de Zandvoortsche Hockey Club waar zij lid en bestuurslid was en schreef zij veel teksten voor haar werk als marketing communicatie manager. Ook heeft zij een tijd het radioprogramma ‘Zandvoort Luncht’ gepresenteerd samen met Ruud Jansen bij het Zandvoortse radiostation ZFM en verzorgde zij bij dezelfde zender gedurende de laatste Max Verstappen racedagen een 4 uur durende live radio uitzending vanaf het circuit Zandvoort.