ZANDVOORT - Op vrijdag 2 juni a.s. opent David Moolenburgh, burgemeester van de gemeente Zandvoort, Harteduin, de nieuwe woonlocatie van de Hartekamp Groep aan de Herman Heijermansweg 191. Harteduin is een modern gebouw op een prachtige plek, aan de rand van Zandvoort, grenzend aan de duinen. Het is de nieuwe standaard in de huisvestingsportefeuille van de Hartekamp Groep. De 45 studio’s zijn verspreid over drie etages, die elk een aparte woongroep vormen met individuele en groepsactiviteiten.

Harteduin is een pand met een duidelijke structuur. Iedere verdieping heeft een eigen thema, met bijpassende interieurkleuren. De begane grond heet ‘Zand’, de eerste verdieping ‘Duin’ en de tweede verdieping ‘Lucht’. Iedere studio heeft een woon-/slaapkamer, eigen sanitair en een privébalkon of terrasje. Elke etage heeft bovendien een grote gezamenlijke, lichte en ruime zitkamer, een eetkamer met open keuken en een kookeiland voorzien van alle moderne gemakken en een groot gemeenschappelijk balkon.

Bijzonder om te vermelden is de verdiepingshoogte van 3 meter 30. Dit doet enorm veel voor de kwaliteit en de beleving van de omgeving. Harteduin deelt de tuin en de aanwezige horecagelegenheid met ‘Huis in de Duinen’ van ouderenzorginstelling Kennemerhart. Bij het aanleggen van de buitenruimtes is veel aandacht besteed aan het laten aansluiten van het terrein op de natuurlijke duinomgeving. De gezamenlijke tuin wordt een prachtige plek om te wandelen en te ontspannen. Het extra verwarmde zwembad van het nabijgelegen Nieuw Unicum is ook voor de cliënten van de Hartekamp Groep toegankelijk.