ZANDVOORT -Vanaf maandag 15 juni is de Bibliotheek Zandvoort (Louis Davidscarré 1) weer open op de gebruikelijke openingstijden. Sinds 23 mei was de Bibliotheek Zandvoort beperkt geopend: iedere zaterdag van 10:00 – 17:00 uur. We zijn verheugd dat we onze dienstverlening nu kunnen uitbreiden. Met als resultaat dat je de Bibliotheek weer kunt bezoeken op de volgende dagen en met de volgende openingstijden:


Maandag 13:30 – 17:30 uur
Dinsdag 13:30 – 17:30 uur
Woensdag 10:00 – 17:30 uur
Donderdag 13:30 – 17:30 uur
Vrijdag 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag 10:00 – 14:00 uur

Bereid je Bibliotheekbezoek voor
We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je de Bibliotheek veilig en prettig kunt bezoeken. We raden je aan om van tevoren alvast te bedenken welk boek of in welk genre je een boek wilt lenen. Bekijk thuis de catalogus op de website of de Iguana Bibliotheek-app, zodat je weet waar je het boek kunt vinden. Ook kun je boeken weer reserveren. Staat het boek op 'Tijdelijk niet beschikbaar'? Dan ligt het boek waarschijnlijk nog in quarantaine, of moet het nog verwerkt worden.

Kort Bibliotheekbezoek
De overheid heeft aangegeven dat er niet te veel mensen op één plek mogen zijn, ook niet in de Bibliotheek. Daarom kun je voorlopig alleen terecht voor het lenen en terugbrengen van materialen. Probeer jouw bezoek aan de Bibliotheek zo kort mogelijk te houden en kom bij voorkeur alleen. Houd er rekening mee dat een beperkt aantal bezoekers tegelijk in het pand aanwezig mag zijn. We kunnen je vragen om buiten te wachten. De horecagelegenheid bij de Bibliotheek is vooralsnog gesloten. Uiteraard blijven we ons de komende tijd inspannen om de dienstverlening stap voor stap uit te breiden. Meer informatie over onze huidige dienstverlening: https://www.bibliotheekzuidkennemerland.nl/klantenservice/bibliotheek-weer-open.html.