ZANDVOORT - Vanaf morgen is het weer zover! Circuit Zandvoort duikt dan weer in de rijke autosporthistorie van het duinenparcours tijdens de Historic Grand Prix, de laatste kans om dit jaar nog Formule 1 geweld in Nederland mee te maken. Dat wil je niet missen, koop daarom nu nog de laatste tickets voor Historic Grand Prix.


De laatste tickets voor de Historic Grand Prix!
Beleef de historie van Circuit Zandvoort van dichtbij! Meer dan 400 (!) historische raceauto’s zullen aan de start verschijnen van het grootste historische race evenement van Nederland. Een uniek evenement, want Circuit Zandvoort is opnieuw als enige circuit ter wereld het strijdtoneel voor alle vier historische kampioenschappen die het officiële FIA-stempel mogen dragen. Koop nu nog tickets voor het voordeling voorverkooptarief via de website.
https://historicgrandprix.nl/tickets/

Paddock Club geopend voor VIP-gasten
In de Paddock Club van de Historic Grand Prix Zandvoort ontbreekt het de gasten aan niets. Laat u verrassen door de catering op Grand Prix-niveau en maak kennis met de andere gasten, bijvoorbeeld op het terras met eersteklas zicht op de Tarzanbocht. U bent van harte welkom op 6, 7 en 8 september!
https://historicgrandprix.nl/paddock-club/

HGP Classic Car Parking verandert boulevard in openluchtmuseum
Bezoekers van de Historic Grand Prix Zandvoort die met hun klassieke auto komen, zijn welkom op de Classic Car Parking. De Zandvoortse boulevard tussen het Holland Casino en het Palace Hotel wordt op 7 en 8 september een openluchtmuseum voor auto’s met een bouwjaar tot en met 1985. Een gratis shuttledienst zorgt voor het vervoer van en naar het circuitterrein. Ttickets voor deze speciale parking kosten slechts 10 euro.

https://historicgrandprix.nl/historic-grand-prix-zandvoort-opent-classic-car-parking-op-boulevard/

Indrukwekkende bijdrage van BMW tijdens de Historic Grand Prix

BMW en Zandvoort zijn vanaf de geboorte van de autosport in het duindorp onlosmakelijk met elkaar verbonden. BMW was erbij tijdens de allereerste Prijs van Zandvoort op 3 juni 1939, maar ook de (voorlopig) laatste Grote Prijs van Nederland in 1985. En dat moet worden gevierd!
https://historicgrandprix.nl/de-brullende-bijdrage-van-bmw-tijdens-historic-grand-prix/

Porsche pakt uit met ontwerpen die geschiedenis schreven
De vertrouwde aanwezigheid van Porsche op de Historic Grand Prix krijgt ook in 2019 een bijzondere invulling. Het inmiddels bekende Porsche Classic Dorp op die centrale plek in de paddock zal weer vele liefhebbers van de historische autosport welkom heten, al zijn de auto’s die het dorp dit jaar huisvest weer heel anders dan die van vorig jaar.
https://historicgrandprix.nl/porsche-pakt-tijdens-historic-grand-prix-zandvoort-uit-met-ontwerpen-die-geschiedenis-schreven/