BLOEMENDAAL - Het merk Fairytabs, dat een duurzame tandenpoetsbeleving heeft gecreëerd, wil bewustzijn omtrent het milieu en duurzaamheid vergroten bij kinderen en ouders. Op woensdag 20 oktober 2021 wordt daarom het eerste Fairytabs Festival georganiseerd op Camping de Lakens in Bloemendaal. Tijdens het festival kunnen gezinnen strandjutten met beach cleanup stichting Juttersgeluk, wordt er gefeest met Yes-r, Starz en Speelman&Speelman én lanceert Fairytabs hun eerste kinderboek.

Het evenement start om 14:00 uur in Bloemendaal en er zijn in totaal 750 kaarten verkrijgbaar. Een exclusieve groep van maximaal 100 personen mag vanaf 12:00 uur ook meedoen aan de beach cleanup onder leiding van stichting Juttersgeluk. Kaarten voor het Fairytabs Festival zijn verkrijgbaar vanaf €12,50 voor kinderen en €5,- voor volwassenen.

Programma
-Beach clean up (12:00 – 14:00 uur)
-Vier feest met Yes-r, Starz en Speelman&Speelman (14:00 – 17:30 uur)
-Lancering Fairytabs kinderboek (15:00 uur)

Ga voor meer informatie en kaarten naar www.fairytabs.com/pages/viert-feest/.

Over Fairytabs

Fairytabs is het eerste merk met tandpastatabletten voor kinderen. Het is een totaalconcept wat van een vervelend 'moetje' als tandenpoetsen juist een beleving maakt. Het maakt tandenpoetsen niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker! Bovendien bestaan de tabletten uit 100% natuurlijke en gezonde ingrediënten en zijn de verpakkingen en materialen recyclebaar en eco-vriendelijk. Het Fairytabs starterspakket bestaat uit een onbreekbare beker, een bamboe kindertandenborstel, een handige bewaarpot, leuke verhalen en een zakje tandpastatabletten. Met het speciaal voor Fairytabs ontwikkelde tandenpoetsliedje van Speelman & Speelman is de beleving compleet. Dansen, zingen en tandenpoetsen maar! Wedden dat je kind de volgende dag zelf vraagt wanneer de tanden weer mogen worden gepoetst?