ZANDVOORT - Voor de vrijwilligers van Pluspunt werd vrijdag 21 september het jaarlijkse “fooienfeest” georganiseerd. Bezoekers en deelnemers van Pluspunt geven soms wat extra’s omdat ze de hulp erg waarderen. Vooral de Belbus, maar ook voor de hulp bij klusjes en vervoer naar en van ziekenhuis, worden erg op prijs gesteld. Van deze extraatjes wordt het fooienfeest voor de vrijwilligers georganiseerd, om hen te bedanken voor hun inzet.

Dit jaar deden er 63 vrijwilligers mee aan de activiteiten van het fooienfeest, ook dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door ondernemers die tegen gereduceerd tarief of belangeloos meewerkten aan deze dag, wij bedanken ze dan ook graag:

Marijke Corsten die voetreflex massage gaf, Kristi Gansner, register vinoloog van Wijn aan Zee, die geheel belangeloos een wijn proeverij organiseerde, Hans Deen, oud coureur, die met zijn Austin Healey ook belangeloos, vrijwilligers rondreed, Ron Schreuders en zijn vrouw Brigitte, die in hun Make up Mansion in het station een geweldige Make up workshop gaven, de escape room, die net als vorig jaar, enthousiast zijn deuren opende voor een spannende middag, Center Parcs had bowlen op het programma staan. Ook was er weer het varen in een sloepje door de Haarlemse grachten met Rutger Gooszen en als laatste het casino, die zijn deuren weer opende om iedereen, die dat leuk vindt, een kijkje achter de schermen te geven en de kans op een grote prijs.

De deelnemers kwamen allen zeer enthousiast en vol verhalen weer samen in het gebouw van Pluspunt voor een gezamenlijke borrel en Spaanse hapjes van Lunchbreek.

Wilt u ook wel een keer meedoen met het fooienfeest? Meld u dan aan als vrijwilliger bij Pluspunt en doe met ons mee! U kunt hiervoor een afspraak maken met Martine Smith of Yolande Gooszen, tel. 023-5740330.